Stålaltan

Stålaltan – Få 3 tilbud

Hvad koster det at få lavet en stålaltan? Og hvem kan give et godt tilbud på min nye stålaltan? Tryk på knappen herunder og få 3 tilbud på stålaltaner med det samme. Du kan også læse videre, hvis du vil vide mere om stålaltaner.

Få 3 uforpligtende tilbud

En stålaltan kan gøre underværker for rigtig mange boliger – og hvad end du bor i hus eller i lejlighed, så vil en altan kunne give dig mange fornøjelser og gode stunder.

Med en altan får du et privat udendørs liv, hvilket er attraktivt for mange, som bor i lejlighed uden en have. Men også hvis du bor i hus, har du en unik mulighed for at skabe en platform lidt tættere på himlen, hvor solskin og vejr kan nydes mange dage om året.

Hvis du er interesseret i at få bygget en stålaltan, eller bare godt kunne tænke dig at vide mere om det, så læs med her. Vi guider dig til en bedre forståelse af, hvilke fordele der er ved en altan, hvad du skal overveje inden du kaster dig ud i projektet, og hvad det i det hele taget vil koste dig at realisere.

Beskriv opgaven

Klik på knappen “Få 3 uforpligtende tilbud”. Derefter skal du beskrive din opgave og trykke på indsend.

Du modtager 3 tilbud

Du modtager nu 3 tilbud på din beskrevne opgave. 

Du vælger firma

Du vælger nu det bedste tilbud, hvis du er tilfreds med nogen af dem.

nyd udsigten fra din altan

Derfor er altaner så populære i Danmark

Altaner er blevet helt utroligt populære i Danmark, og der er særligt sket en stigning i antallet af nye altaner i løbet af de sidste 10 år. Hvert år bygges flere tusinder af nye altaner bare i Storkøbenhavn, og den nye trend med at få sin egen altan er efterhånden lige så stor og almindelig som at få bygget nyt køkken eller bad i hjemmet. Nogle eksperter taler om altanen som det nye samtalekøkken, og peger på at altanen er et tegn på, at danskerne er blevet mere velstående generelt, og sætter større krav til at forene det indendørs liv med et privat uderum.

Der er mange glimrende årsager til at få opsat en altan på sin bolig. De fire primære er:

Muligheden for et udeliv: Denne årsag er særligt udbredt for personer, som bor i storbyen, og måske ikke har egen have. På den måde er altanen et glimrende alternativ til at få et udeliv i storbyen, og mange værdsætter at kunne nyde vejret fra deres eget hjem, frem for at skulle planlægge en udflugt til den nærmeste park eller grønne område. Muligheden for at spise morgenmad på altanen en lun sommerdag, eller for at kunne drikke et glas vin i aftensolen i fred og ro, står højt på mange danskeres liste.

Bedre udsigt: Udsigt er for alvor blevet attraktivt, og med en altan er det pludselig noget som mange flere kan tilføje til deres bolig. En altan giver typisk et overblik over nabolaget, som er anderledes og bedre end det du har inde fra boligen.

Bedre udnyttelse af kvadratmeter: Både for lejligheds- og husejere er en altan en glimrende måde at tilføje ekstra kvadratmeter til boligen. Det er en af de nemmeste måder at udbygge på.

En investering i boligen: Lige som et nyrenoveret badeværelse eller køkken, kan en altan også have en positiv påvirkning på en ejendoms vurdering. Og i gennemsnit sælges ejendomme med altaner også hurtigere end ejendomme uden.

Få 3 uforpligtende tilbud

Forskellige typer af altaner

En god altan kan være flere forskellige ting, alt efter hvem man spørger. Hvis du har gjort dig tanker om at få bygget en altan, så har du sandsynligvis også overvejet, hvilken af de mange forskellige altaner som findes, der vil være den helt rette for dig.

Nogle af de mest populære typer af altaner i Danmark for tiden er:

Fransk altan: En fransk altan er egentlig blot et gelænder eller rækværk uden for en indad åbnende dør på første sal eller over. Du kan ikke gå ud på en fransk altan, men kan åbne døren og nyde vejret og solen inde fra boligen.

Tagaltan: En tagaltan er en platform, som typisk monteres på et skråt tag i forlængelse af et eksisterende vindue, som så erstattes af en dør. En tagaltan er et godt alternativ til en tagterrasse på boliger uden fladt tag.

Stålaltan: En stålaltan er kort sagt bare en altan, som er fremstillet i stål. Størrelse, design og type kan variere, og stålaltaner kommer i mange udformninger.

Flot altan i stål

Stålaltaner og priser – det koster det at få bygget en altan

At få bygget en ny altan kan være en dyr fornøjelse, men for mange er det bestemt investeringen værd, når vejret efterfølgende kan nydes på en ny måde gennem hele året.

Hvis du vil have bygget en stålaltan på din bolig, vil prisen afhænge af flere forskellige ting. Disse er de primære tre elementer, som påvirker prisen på din stålaltan:

Udformning og størrelse: Alt efter hvilken stålantan du vælger, vil prisen afspejle dette. En stor tagaltan i stål vil således typisk være dyrere end en fransk eller spansk stålaltan.

Detaljer og specielle elementer: Stålaltaners detaljer kan være med til at skabe et både unikt og personligt rum, men det er ofte også dyrere, når du skal have skræddersyet elementer, fremfor at vælge en færdigpakket løsning. Skal du for eksempel have bygget trapper i forbindelse med din altan, kan du regne med at prisen stiger.

Hvem udfører arbejdet? Der er variation i priserne hos de forskellige firmaer, som producerer og monterer altaner i Danmark. Du kan derfor med fordel indhente tilbud fra flere forskellige virksomheder, inden du kaster dig over projektet med at få bygget en altan på din bolig. Indhent gerne minimum tre forskellige tilbud, og tag en snak med virksomhederne hver især om, hvordan de vil løse opgaven.

Alt efter hvordan du sammensætter ovenstående faktorer, vil prisen på din altan variere. Men for en altan på 1,5 x 3 meter vil du typisk skulle betale mellem 100.000 og 130.000 kr. inklusive montering. Kvaliteten på altaner og prisen hænger ofte sammen, og fordi stål er et kvalitetsmateriale, vil stålaltaner have priser som ofte er højere end for eksempel altaner af aluminium. Til gengæld ruster en stål altan ikke, da den vil være fremstillet af galvaniseret stål – det betyder, at der ikke vil være noget vedligeholdelsesarbejde.

Billige stålaltaner vil typisk være mindre, eller have udformning som en fransk eller spansk altan. Jo mindre din stålaltan er, desto billigere vil den også være.

Stålaltaner – det sikre, holdbare og smukke valg

Går du og drømmer om at få bygget en altan, så burde du overveje en stålaltan. En stålaltan har mange fordele såsom styrke og lang levetid.

Få 3 uforpligtende tilbud