Minaltan.dk anmeldelse

MinAltan.dk anmeldelse

Der er intet som at kunne nyde den danske sommer fra sin altan. Men for at få mest ud af denne skønne udendørs platform, kan det være en rigtig god idé at anskaffe sig en altanparasol.

En parasol har nemlig mange attraktive fordele og funktioner, som kan give dig endnu mere glæde på din altan – og ikke kun om sommeren. En god altanparasol kan blandt andet give dig både tiltrængt skygge, mere privatliv og også indgå som del af en smagfuld indretning i netop din stil.

Hvis du er på udkig efter en ny parasol til din altan, eller bare godt kunne tænke dig at vide lidt mere, så er du kommet til rette sted. Læs med her og bliv klogere på, hvilken parasol der passer til netop din altan, hvilke modeller der er populærere netop nu, og hvordan du får mest ud af alle årstider med en parasol på din altan.

Få gratis tilbud på din altan

Hvis du har et ønske om at få dig en altan, er det vigtigt, at du overlader arbejde til et firma, der har den rette ekspertise. Heldigvis kan du finde et stort antal firmaer rundt omkring i landet, som har stor erfaring med at etablere altaner.

Du rådes dog til at vælge et firma, der har valgt at specialisere sig inden for netop dette. Dem findes der også en del af, men en af de mest fremtrædende aktører, er MinAltan.dk. De blev etableret i 2008, og har siden da udelukkende haft fokus på at hjælpe danskerne med at opfylde deres altandrømme.

Derfor er det også et oplagt valg for dig, der har et ønske om at få etableret en ny altan. Du er nemlig sikker på, at der er tale om en aktør, der har stor erfaring med og særlig ekspertise inden for altanløsninger. Af denne grund kan de naturligvis også levere en løsning, der er tiltalende for netop dig.

MinAltan er den sikre løsning

MinAltans slogan er ‘Den sikre løsning’. Dette slogan har de, ifølge dem selv, valgt af to grunde: Alle deres altanløsninger er baseret på stor sikkerhed, og deres firma har også en stor økonomisk sikkerhed.

I og med, at de har en stor faglighed og erfaring, er du sikker på, at du trygt kan stole på sikkerheden af deres altaner. Ikke nok med, at det er deres egne dygtige montører, der står for at sætte altanerne op, så er du også sikker på, at der er konstruktører og ingeniører involveret i forbindelse med enhver opgave.

Ydermere fortæller de også, at de er stolte af at bruge materialer, der kan holde til det meste, og at de altid binder deres ting op på kvalitet. Fx laver de alle deres altaner af stål frem for aluminium, da det er et tre gange så stærkt materiale. Vælger du MinAltan, er du derfor garanteret sikkerhed og kvalitet.

De er med dig hele vejen

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er en stor beslutning at få en altan. Ikke nok med det, så kan det til tider også være en både besværlig og uoverskuelig proces at nå i mål. Derfor gør de hos MinAltan meget ud af at være med fra start til slut – lige fra beslutningen er taget, til du kan tage din nye altan i brug.

Hvis det er vigtigt for dig, at du får hjælp af et firma, der er med dig hele vejen, så bør der ikke herske nogen tvivl om, at MinAltan er et godt bud. De sørger nemlig for alt det, der er svært, hvilket blandt andet betyder, at det også er dem, der står for at søge om tilladelse hos kommunen. Ligeledes sørger de selvfølgelig for, at de mange gældende regler følges til punkt og prikke.

Det er også et klart bevis på, at de har fagligheden i orden i alle dele af deres proces. Endvidere gør de også meget ud af at give rådgivning og information i hver del af processen, så du altid er informeret om, hvad der foregår. For mange er det også blot vigtigt at vide, at de altid har nogen at kontakte – og det har man altid hos MinAltan.

Du får derfor ikke blot en flot og sikker altan, hvis du vælger MinAltan. Du får også en tryg løsning, hvor du får assistance lige fra drømmen om en altan opstår, til du kan træde ud på din færdige altan. På intet tidspunkt kommer du derfor til at være overladt til dig selv.

Du er garanteret at få en flot altan

Hos MinAltan har de siden den spæde start tænkt meget over, hvorfor der er mange, der ikke går synderligt meget op i udseendet af altaner. Hvis man skal købe en ny bil, går man sandsynligvis også meget op i udseendet af den. Sådan bør det også være, når man skal købe en altan, mener de.

De er nemlig af den opfattelse, at både udseende og design betyder rigtig meget, når man skal købe sig en altan. Derfor er du også sikker på, at du får leveret en altan med et elegant design, uden at det medfører, at prisen bliver hævet af denne grund.

Går efter rolige, elegante og pæne løsninger

Når du vælger at få en altan fra MinAltan, er du sikker på, at du får en altan, der er designet med fokus på det rolige, elegante og pæne. Det er naturligvis også ensbetydende med, at altanerne fra MinAltan.dk passer til langt de fleste bygninger.

De udmærker sig også ved at have nytænkt samlingsløsninger. De har nemlig fjernet både bolte, sammenføjninger og skruer fra overfladen. Det er en markant fordel, da det betyder, at du får en altan, der fremstår yderst stilren. Det vidner også om, at de ikke laver grimme ‘hovsa-løsninger’, men derimod gennemtænker deres ting.

Fx går de meget op i, at der også er fokus på de små detaljer. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at de ikke leverer en altan, uden at det trægulv, der er lagt på altanen, går helt ind til døren. De sikrer også altid, at alle lysninger er pæne.

Du får en gennemtænkt løsning

Når MinAltan.dk skal montere en altan, sørger de for at tænke sig om en ekstra gang. Derfor bliver der ikke gået på kompromis eller sprunget over, hvor gærdet er lavest, når de måler, tegner og planlægger. Det sikrer, at du får en altan, hvor alt er både gennemtænkt og skræddersyet til netop dine behov og bygning.

Desuden giver de selv udtryk for, at de er stolte over, at de har været med til at hæve niveauet for det æstetiske udtryk på markedet. Ifølge dem selv, var det en af de klare grunde til, at de valgte at gå ind i denne branche.

Samtidig skal det også fremhæves, at de selv har tilknyttet både ingeniører, arkitekter og dygtige montører. Derfor har de også den viden, der skal til, for at levere nogle af de flotteste og bedste løsninger på markedet – og her skader det heller ikke, at de har mange års erfaring.

Få gratis tilbud på din altan