Spansk altan

Spansk altan

Hvad koster en altan? Hvordan finder jeg en billig altan? 3altantilbud.dk hjælper dig med at finde den helt rette altan pris. Læs videre og bliv meget klogere eller tryk på knappen herunder og beskriv din opgave, hvorefter du helt gratis modtager 3 tilbud med altan priser på lige netop din opgave.

Få 3 uforpligtende tilbud

Nyd udelivet på en spansk altan

Der er intet som at kunne nyde en stund udendørs, selvom man bor i storbyen. Selvom du måske ikke har din egen have, kan du nemlig sagtens få masser af udeliv med en altan.

Hvis du går og overvejer at få bygget en altan, eller bare gerne vil vide mere om sådan et projekt, så er du nok støt på begrebet en spansk altan. Men hvad er en spansk altan egentlig, hvad er forskellen på den og en fransk altan, og hvordan får man egentlig mest ud af en spansk altan, hvis det er sådan en man vælger? Få svarene på disse spørgsmål her og bliv klogere på, hvorvidt en spansk altan er den perfekte løsning til dig.

Beskriv opgaven

Klik på knappen “Få 3 uforpligtende tilbud”. Derefter skal du beskrive din opgave og trykke på indsend.

Du modtager 3 tilbud

Du modtager nu 3 tilbud på din beskrevne opgave. 

Du vælger firma

Du vælger nu det bedste tilbud, hvis du er tilfreds med nogen af dem.

Fransk altan eller spansk altan? Hvad er egentlig forskellen?

Når det kommer til altaner, findes der i dag et ganske stort udvalg af modeller og varianter. De fleste har hørt om en fransk altan, mens den spanske altan stadig er ukendt blandt mange.

En fransk altan og en spansk altan, er nemlig ikke det samme.

Og den primære forskel på de to altaner er størrelsen:

En fransk altan er egentlig blot en dør mod det fri (ud fra et hus eller en lejlighed i mindst første sals højde), som åbner indad. På den anden side af døren, er der fæstnet et rækværk med gelænder på husmuren. Typisk er der altså ingen afsats eller gulv, og du kan således ikke have møbler på en fransk altan. En fransk altan kan således tilbyde et glimt af udendørs liv, hvor man kan åbne døren eller dørene, og have bord og stole indendørs, hvorfra man nyder en solstråle eller den friske luft.

En spansk altan har, modsat den franske udgave, en lille afsats eller repos, hvor man kan gå ud på og nyde en stund udendørs, og man kan til nød også have plads til meget små altanmøbler, et par krukker eller altankasser på denne type altan.

Mange som har altan i København, har enten en fransk eller spansk altan, da der ofte ikke er meget plads at bygge på. Dog kan der være mange gode stunder og udendørs glæder, når man vælger en spansk altan, og netop derfor er der mange, som i dag vælger denne type frem for den franske udgave, når de skal have bygget altan.

Få 3 uforpligtende tilbud

Prisen på en spansk altan – hvad koster den at få bygget?

Der er ingen faste priser på altaner, da den endelig omkostning afhænger af, hvilken type, model og størrelse, du ender med at beslutte dig for.

Dog kan man regne med, at en spansk altans pris er billigere end prisen på en større altan, og derfor er den også attraktiv for mange. Priser på altaner afhænger også af, hvilke materialer du vælger. For eksempel er en stålaltan typisk lidt dyrere end en altan i aluminium, men til gengæld holder den længere.

Sidst men ikke mindst svinger altaners priser også alt efter hvilken virksomhed, som ender med at udføre opgaven. Netop derfor er det en god idé at indhente tilbud fra flere forskellige udbydere, inden du beslutter dig endeligt.

Spansk altan indretning – sådan får du mest glæde af dit udeliv

Selvom en spansk altan er lille, er der mange måder at gøre den hyggelig på, og sørge for at den afspejler din person og din indretningsstil. Det kan være en god idé at kigge på andre altaner for inspiration, hvis du endnu ikke er sikker på, hvilken stil du godt kunne tænke dig at indrette efter. Kig for eksempel rundt på nettet efter altan indretnings inspiration, og se hvordan andre har fået mest muligt ud af deres spanske altan.

For eksempel får mange danskere lagt et altan gulv for eksempel i klinker eller træ, som giver en både flot og behagelig overflade, som man har glæde af i mange år. Samtidig er det populært at indrette med skandinavisk eller nordisk stil, hvor indretningen er enkel med neutrale naturmaterialer, og enkelte personlige objekter.

Hvis du til gengæld gerne vil gøre din spanske altan lidt ekstra sydlandsk, så kan du overveje at tilføje elementer med smukke spanske farver – for eksempel i mørkerød, dyb gul og creme eller beige. Tilføj også gerne lidt grønt på din spanske altan i form af potteplanter, blomsterkrukker eller altankasser. På den måde kan du for eksempel også have en lille køkkenhave ved hånden, hvor du blandt andet kan dyrke din egen basilikum, persille og purløg. Det er både sundt og delikat, og pynter også betragteligt på en lille altan.

På en spansk altan er der plads til meget få og ganske små altanmøbler. For eksempel kan du indrette med et klapbord, som monteres direkte på rækværket, og for eksempel et par små taburetter eller klapstole, som du måske kan sidde med i døråbningen.

Få 3 uforpligtende tilbud