Balco.dk anmeldelse

Balco.dk anmeldelse

Du bør ikke betvivle, at du har mange valgmuligheder, hvis du ønsker at få etableret en altan. At dette gør sig gældende, er både en fordel og en ulempe. Det betyder nemlig, at du er garanteret at kunne finde en tiltalende løsning, men også, at denne løsning kan vise sig at være vanskelig at finde.

Dette skyldes, at der både findes mange forskellige altanløsninger, men også, at der er mange altanfirmaer at vælge mellem. Derfor er det et valg, der skal træffes med stor omhu – både når du skal vælge den rette altantype, men bestemt også, når du skal vælge, hvem der skal montere den.

Få gratis tilbud på din altan

Balco elsker altaner

Når du skal finde et altanfirma, der kan montere din altan, har du – som sagt – mange muligheder. Du kan enten vælge et firma, der tilbyder at montere altaner som en del af deres forretning. Du kan også vælge et firma, der har specialiseret i netop dette, og udelukkende arbejder med udvikling og montering af altaner.

Hvis du vil være garanteret det bedst mulige resultat, er sidstnævnte selvfølgelig den bedste løsning. Hvis du har besluttet dig for at gå denne vej, er Balco et oplagt bud på en leverandør. De har nemlig valgt at specialisere sig i arbejdet med altaner – og har gjort det siden foråret 1987.

Ifølge dem selv, så elsker de altaner. Deres opstart var hård, da midlerne var små, men med hårdt arbejde og en stor entusiasme har de udviklet sig til i dag at være markedsledende. Det er selvfølgelig ikke helt tilfældigt, da det skyldes, at de leverer nogle af markedets bedste altaner.

Som følge af dette, er der stor efterspørgsel på både deres glasinddækkede og åbne altaner i store dele af Europa. Hos Balco udtrykker de en stor stolthed over at have skabt innovative løsninger og elegant design, der har øget livskvaliteten hos mange mennesker.

Hvert projekt har én projektleder

Det er også værd at fremhæve, at hvert projekt hos Balco kun har én projektleder. Det skyldes, at det hos Balco ikke blot er det endelige resultat, der er afgørende for dem. De har et ønske om, at deres kunder skal føle sig trygge allerede ved første kontakt.

Det er som følge af dette, at de har besluttet, at hvert projekt kun skal have én sælger, ligesom hvert projekt også kun har én projektleder. Du vil derfor ikke være i tvivl om, hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål. Dertil vil du heller ikke blive kontaktet af flere forskellige personer i løbet af processen.

Du får en pålidelig og stabil partner

Der bør ikke herske tvivl om, at det er en stor beslutning at investere i en altan. Derfor er det også et valg, der skal træffes med stor omhu. Dertil er der også mange personer involveret i en sådan proces, og i løbet af processen vil der opstå en række spørgsmål. Det kan derfor være let at overse noget.

Netop derfor er det vigtigt, at du ikke overlader arbejdet til hvem som helst. Derimod skal du sikre, at du finder en udbyder, der kan hjælpe dig gennem hele processen. Det er noget, de går meget op i hos Balco, hvorfor du er garanteret, at du får hjælp igennem hele byggeprocessen hos dem.

Med andre ord, så er de klar til at hjælpe dig helt fra de indledende spørgsmål frem til aflevering. Ikke nok med det, så er du også garanteret at få en høj kvalitet, når du vælger Balco. Desuden har de rigtig mange års erfaring, hvilket medfører, at du får en stabil og pålidelig partner i din altanproces.

Bæredygtighed sættes højt

Dette er ikke et punkt, der vægtes lige højt af alle, hvorfor det naturligvis er subjektivt, hvorvidt du mener, at det har betydning for dit valg. Det er dog et faktum, at der er flere og flere, der er begyndt at gå mere op i bæredygtighed. Er du én af dem? I så fald er Balco det helt rette valg for dit vedkommende.

Alle deres altaner bliver nemlig produceret i moderne og effektive lokaler på det svenske hovedkvarter, der holder til i Växjö. Deres produktion er både ISO 9001-, ISO 14001- og ISO 3834-2-certificeret, hvilket er med til at gøre altanerne fra Balco helt enestående i branchen.

Dette er der flere årsager til, hvorfor det ikke blot handler om, at det indebærer en høj grad af kvalitet i alle dele af produktionen. Det handler i lige så høj grad om, at de med deres altaner tager et stort ansvar for miljøet. Fx kommer al elektricitet til deres produktion fra en række vedvarende energikilder.

Få gratis tilbud på din altan

Unikke løsninger med over 40 patenter

Du skal ikke være bekymret for, at du får en altan, der er ligesom alle andre, hvis du beslutter dig for at vælge Balco som altanleverandør. Ikke nok med, at du – som angivet herover – er garanteret at få en altan, der bryster sig af både kvalitet og bæredygtighed, er de også indehavere af over 40 patenter.

Dette er naturligvis ensbetydende med, at du får en helt unik løsning, hvis du vælger en altan fra Balco. De mere end 40 patenter er på små detaljer, der til sidst medfører, at altanen som helhed bliver meget bedre.  Derfor er der bestemt også forskel på en Balco-altan og andre altanproducenters altaner.

Har med garanti en løsning til dig

Der er selvfølgelig stor forskel på, hvad folk forventer og kræver af en altan. Derfor er det også vigtigt, at du vælger en altan, der stemmer overens med de ønsker og krav, du har. Det medfører ganske vist, at processen bliver en kende mere langtrukken, men det er den ekstra tidsinvestering værd.

Får du monteret en altan, der i virkeligheden ikke harmonerer med dine ønsker, får du næppe lige så stor glæde af den. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du ikke går på kompromis med dette. Tag dig derimod tid til at sætte dig godt ind i, hvad du egentlig kræver af din altan.

I denne forbindelse er det dog vigtigt at være realistisk, hvis du har et budget at holde dig til – du kan nemlig ikke få det hele til det halve.