Altankasse – 6 flotte og billige altankasser

Altankasse – flotte og billige altankasser

Er du på udkig efter flotte og funktionelle altankasser til at pryde din altan? Nedenfor har vi listet en masse gode bud på altankasser, som vil gøre naboen grøn af misundelse.

Nara – selvvandende altankasse

Denne smarte og altankasse fra Nara har et selvvandingssystem, der gør at du ikke behøver vande så ofte. Planterne vil selv optage den mængde vand, som de har brug for. Se på indikatoren hvornår det er tid til at fylde nyt vand på.

Gå til butik

GrowOn – Bæredygtig altankasse med selvvandingssystem

 

Denne smukke altankasse er lavet af europæisk kvalitetstræ og 100% genanvendeligt plast. Den indeholder et smart selvvandingssystem, som gør den velegnet til den travle hverdag. Det unikke og naturlige design gør den velegnet til de fleste altaner.

Gå til butik

Balconera altankasse

Denne flotte altankasse fra Balconera fås i granitgrå og hvid. Den måler 50cm x 19cm x 19cm, og har et vandreservoir på 3 liter.

Gå til butik

Den lette måde at dyrke krydderurter på

Denne billige plantepose måler 19cm x 19cm og sættes nemt fast på rækværket vha. planteposens velcrolukning. Det er den lette og dekorative måde at dyrke krydderurter eller jordbær, når pladsen er trang.

Gå til butik

Altankasser i alle materialer

Altankasser fås i mange forskellige materialer. Fælles for materialerne er at de hårdføre, da kasserne bruges udendørs, og derfor skal kunne alt til vind og vejr – lige fra stærk sol til kraftig blæst. Der findes dog få billige altankasser, der ikke er fremstillet i slidstærke og vejrbestandige materialer, hvorfor disse bør undgås.

Skal du købe nye altankasser, bør du vælge ét af de herunder beskrevne materialer.

Altankasser i træ

Træ er et slidstærkt materiale, der sagtens kan holde til mange års udendørs brug. Med tiden kan træet dog falme i farven, hvorfor vedligehold ikke er helt uundgåeligt. Til gengæld er modellerne i træ nogle af de klart flotteste på markedet.

Altankasser i plast

Altankasser i plastik er en god start, hvis du skal prøve kræfter med planter på altan for første gang. Det er en billig løsning, trods materialets evne til at stå imod lidt af hvert. Det hårde plast er også rengøringsvenligt, eftersom den glatte overflade let kan rengøres med en mild sæbeopløsning.

Zink altankasser

Mange vælger zink altankasser til deres altan på baggrund af deres stilrene, moderne udseende. Det er dog ikke den eneste kvalitet, denne type altankasser har. Det nemlig også et modstandsdygtigt materiale, der kan modstå det danske vejr.

Stort udvalg

Du finder et stort udvalg af altankasser på det danske marked. Derfor finder du selvfølgelig også nogle, der harmonerer med dine stilmæssige præferencer. Eksempelvis fås altankasse i træ og plast i et væld af farver, så hvis ikke sorte og hvide kasser falder i din smag, så er der heldigvis et utal af øvrige muligheder.

Det er dog ikke blot på baggrund af farven, at de mange altankasser adskiller sig. Det er også aktuelt ift. form, størrelse og kapacitet. Det er selvfølgelig en fordel, da det medfører et mangfoldigt og differentieret udvalg, der indeholder noget for enhver.

Uanset om du leder små eller store, sorte eller lyserøde, rektangulære eller kvadratiske altankasser, så har udvalget noget, der falder i din smag.

Blomster til altankasser

Blomster vil gøre din altan indbydende og smuk at se på. Det er dog ikke en hvilken som helst type blomster, du kan plante i dine altankasser. Det skal nemlig være blomster, der trives med den mængde sol, de udsættes for på en altan. Derfor er det nødvendigt at tage højde for placeringen af din altan.

Hvis din altan er solrig, så skal du vælge solelskende planter. Er det en mere skyggefuld altan, så bør du i stedet vælge skyggetålende planter. Generelt lyder det sig dog at blomster og planter til altankasser skal vandes dagligt i varme perioder. Endvidere skal du pille de visne blomster af ugentligt.

Find billige altankasser online

Altankasser fås i mange forskellige prisklasser. Det generelle prisniveau er dog lavest på nettet. Derfor har du bedst mulige forudsætninger for at finde en billig altankasse på nettet. Du finder eksempelvis et stort udvalg af billige altankasser hos følgende forhandlere:

Plantetorvet: Plantetorvet.dk er Danmarks største online havecenter. De har mere end 10 års faglig erfaring, og et stort og differentieret udvalg af plantekasser. De har desuden mere end 6.000 gode anmeldelser på Trustpilot, hvor deres vurdering er fem ud af fem stjerner.

Silleogsylvester: Sille & Sylvester er forhandler af brugskunst til hus og have – og altan. Deres udvalg af altankasser omfatter forskellige modeller i både zink, plast og pileflet. Foretrækker du at handle fysisk, så har de også et showroom i Værløse i Nordsjælland.

Se hele udvalget her