Er du på udkig efter flotte og funktionelle altankasser til at pryde din altan? Nedenfor har vi listet en masse gode bud på altankasser, som vil gøre naboen grøn af misundelse.

Nara – selvvandende altankasse

Denne smarte og altankasse fra Nara har et selvvandingssystem, der gør at du ikke behøver vande så ofte. Planterne vil selv optage den mængde vand, som de har brug for. Se på indikatoren hvornår det er tid til at fylde nyt vand på.

Køb hos Plantetorvet.dk

Balconera altankasse

Denne flotte altankasse fra Balconera fås i granitgrå og hvid. Den måler 50cm x 19cm x 19cm, og har et vandreservoir på 3 liter.

Køb hos Plantetorvet.dk

Ib Laursen altankurv

Skøn altankurv i trådflet fra Ib Laursen. Dens aflange form giver mulighed, for at fylde alle dine skønne sommerblomster i. Lige til at hænge op.

Køb hos Mostersskur.dk

Slip for naboens nysgerrige blikke

Altankasse er måske ikke helt ordet at bruge her.. Denne store blomsterkumme fra Huskhaven.dk har en rumdelerfunktion. Der er plads til store planter, og beskytter mod vind, grim udsigt og naboens nysgerrige blikke.

Køb hos Huskhaven.dk

Enkel metal altankasse

Denne stilfulde altankasse i en lys grå farve passer perfekt til enhver altan. Det er muligt at tage holderen af, hvis du f.eks. ønsker blot at have kassen til at stå på et bord eller ligende.

Køb hos Boxdelux.dk

Billig altankasse i lækkert design

Denne altankasse fra fra tyske Elho er lige til at sætte op. Den måler 50cm x 21cm x 17cm uden kroge. Underbakke, metalholder og kroge medfølger. Fås i både hvid og mint.

Køb hos Silleogsylvester.dk

Den lette måde at dyrke krydderurter på

Denne billige plantepose måler 19cm x 19cm og sættes nemt fast på rækværket vha. planteposens velcrolukning. Det er den lette og dekorative måde at dyrke krydderurter eller jordbær, når pladsen er trang.

Køb hos Moreland.dk

Praktisk blomsterkasse

Elegant blomsterkasse med stålvinkler og hjul i sorte. Blomsterkassen rummer en praktisk hylde, som du kan bruge til gødningen, vandkanden eller hvad du nu ellers kan finde på.

Køb hos Huskhaven.dk
8+ flotte & funktionelle altankasser
5 (100%) 8 votes

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Modtag tips og tricks samt inspiration til det gode liv på altanen

Tak! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.

Pin It on Pinterest