Fransk altan

Fransk altan pris – Få 3 tilbud gratis

Hvad er en fransk altan og hvad koster den? Det kan du læse meget mere om herunder. Du kan også få 3 gratis og uforpligtende tilbud på franske altaner med det samme. Tryk på knappen herunder og modtag 3 gratis tilbud!

Få 3 uforpligtende tilbud

Drømmer du om at kunne slå de franske døre, eller blot en almindelig altandør op, og nyde udsigt og frisk luft fra din lejlighed?

Ønsker du ikke en stor altan i almindelig forstand, eller kan det ikke lade sig gøre ift. reglementer, plads eller økonomi?

Så kan en lille fransk altan være en super fin løsning!

Med en fransk altan, får du noget helt andet end hvis du blot åbner et vindue ud mod gaden eller gården.

Men hvordan gør man så, når man vil have etableret en fransk altan på en allerede eksisterende facade?

Beskriv opgaven

Klik på knappen “Få 3 uforpligtende tilbud”. Derefter skal du beskrive din opgave og trykke på indsend.

Du modtager 3 tilbud

Du modtager nu 3 tilbud på din beskrevne opgave. 

Du vælger firma

Du vælger nu det bedste tilbud, hvis du er tilfreds med nogen af dem.

Ansøg om byggetilladelse

Inden du går videre med din drøm om en fransk altan, skal du være opmærksom på at altaner kræver byggetilladelse – også selvom der kun er tale om et lille gitter, der ikke rager ud i luften. Til gengæld er der sjældent problemer med at opnå den nødvendige godkendelse, når der blot er tale om en fransk altan.

Når du skal i gang med ansøgningen, kan du enten indhente vejledning hos din altanleverandør, eller selv forhøre dig direkte ved din kommune. Hvis du bor i en ejendom med flere boliger, skal du også igennem en procedure med ejendommens øvrige beboere, hvor I bliver enige om, hvorvidt der må etableres franske altaner på bygningen.

Det er således ikke ”bare lige”, når man vil have etableret en fransk altan, men sammenlignet med hvis der var tale om en egentlig altan, går det som regel både hurtigere og nemmere at få godkendelsen på plads.

Få 3 uforpligtende tilbud

Fransk altan pris – hvad koster det?

Det er svært at komme med et præcist bud på hvad din nye franske altan kommer til at koste. Prisen kommer nemlig an på en række faktorer. Men generelt kan man sige, at når du etablere en fransk altan, vil din bolig typisk stige i pris. Derfor bliver etableringen samtidigt en investering i din bolig, som i sidste ende kan komme dig til gode, når du en dag fraflytter. Det, der kommer bag på mange er, at altandøren er en væsentlig udgift i sig selv, så dette skal også tages med i beregningen. Du skal også gøre op med dig selv, hvilken slags værn din franske altan skal have – altså, om der f.eks. skal være en fransk altan med gitter eller en fransk altan med glas foran.

Et fransk altangitter kan se ud på mange måder. Det kan være udført i jern eller stål, og udformningen kan variere i det uendelige, ligesom du også skal tage stilling til farven på dit altangitter. Her kan du risikere at ejendommens øvrige beboere også har noget at skulle have sagt.

Vælger du en løsning med glas, findes der også utallige varianter. Du kan vælge en gennemsigtig glasplade eller en, der har en mat struktur. Der er virkelig mange muligheder.

prisen på en fransk altan

Hvad er en fransk altan?

En fransk altan er ikke den slags altan, som kan bruges som et helt lille ekstra rum om sommeren, og hvor man kan indrette sig med solkrog og havemøbler. Nej, den franske altan er blot et altanværn foran altandøren. Man kan således ikke træde ud på sin franske altan – da der ikke er noget at træde ud på, men den lille franske altan kan alligevel være virkelig hyggelig og praktisk på mange måder. Her kan du åbne altandøren helt op (indad, selvfølgelig), i stedet for blot at åbne et vindue. Og på gelænderet foran din altandør, kan du f.eks. hænge altankasser med blomster, eller en lille urtehave med de mest uundværlige krydderurter.

Mulighederne er faktisk mange, hvis man bare ikke sammenligner med den mere traditionelle altan. På din franske altan kan du også ryste tæpper, eller lade sengetøjet hænge til luftning på den franske altans værn. Selvom den franske altan ikke udgør et ekstra rum, på samme måde som den mere traditionelle altan, føles det alligevel lidt som om der er mere plads. Den franske altan giver ekstra lys og luft. Bare det at kunne slå en dør op til gaden eller gården, giver noget helt særligt.

Få 3 uforpligtende tilbud

Hør her Lasse Bendixen fra Altan.dk fortælle hvad en fransk altan er.

Hvorfor hedder det fransk altan?

Det siger næsten sig selv. Denne type altan er meget almindelig i det franske bybillede. Hvis man nogensinde har været i den franske hovedstad, vil man kunne erindre sig disse billeder af netop franske altaner. Selv når husene står tæt, og der ikke er meget plads at gøre godt med, kan der næsten altid gøres plads til denne lille fikse løsning. Selvom man ikke kan træde ud på den franske altan, og indrette sig med grill og havemøbler, kan man sagtens indrette en siddeplads indenfor altandøren, og på den måde faktisk opnå lidt den samme følelse af at være udenfor.

Note: Hvad hedder altan på fransk? Det hedder balcon. En fransk altan kan således også kaldes en fransk balkon på dansk. Skal det være rigtigt fransk, indretter man sig naturligvis med franske døre, altså en dobbeltdør.

Få 3 uforpligtende tilbud

Hvorfor få en fransk altan?

Der kan være mange forskellige årsager til, at man vælger at få anlagt en fransk altan. De fleste vælger at få anlagt en fransk altan på grund af det ekstra lys og luft, og fordi den franske altan kun koster ca. en tredjedel af prisen på en traditionel altan.

Derudover er der mange situationer, hvor traditionelle altaner ikke er tilladt, og du derfor er nødsaget til at vælge en fransk altan, hvis du ønsker de mange goder en altan giver. Er din lejlighed f.eks. placeret i indhak i indeliggende hjørner eller i stueetagen, så vil det oftest alene tillades at få anlagt en fransk altan.

En fransk altan kan også være ideel for dig, som allerede har en traditionel altan i stue eller køkken, men som f.eks. ønsker at anlægge en fransk altan i soveværelset, som du kan bruge til at lufte dyner, få mere lysindfald eller større udluftningsmuligheder.

Den franske altan er også i mange tilfælde en rigtig god investering. Det er ikke uset, at investeringen i en fransk altan fordobles, når den lægges oveni ejendomsværdien.

Dvs. at investerer du i en fransk altan til kr. 50.000,- vil salgsprisen af din lejlighed eller dit hus stige med kr. 100.000,-

Derfor vælger mange også at få anlagt en fransk altan udelukkende med henblik på at skabe et afkast ved salg af ejendommen.

fransk balkon

Fransk altan – den billige løsning til dig der ønsker frisk luft og lys

Savner du mere luft og lys i din lejlighed eller i dit hus, og har ikke et kæmpe budget? Så bør du helt sikkert kigge med her. Med en fransk altan, får du let adgang til frisk luft og mere lys.

Den franske altan vil give dit hjem helt nyt liv, og du vil med garanti føle større velvære. Du vil få et ekstra rum i det fri, hvor du kan stå og nyde morgenkaffen mens du hører på fuglenes kvidren.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en fransk altan

Er du nysgerrig efter, hvad det vil koste at anlægge en fransk altan hos dig?

Igennem vores samarbejdspartner giver vi dig 3 gratis og uforpligtende priser på en fransk altan.

Du skal blot bruge 2 minutter på at udfylde formularen. Dernæst vil der blive taget kontakt til de dygtige altanfirmaer og håndværkere, som der samarbejdes med.

Ved hjælp af godt kendskab, og andre brugeres vurderinger af firmaerne, finder vi frem til de 3 bedste og billigste altanfirmaer i nærheden af dig, og giver dit 3 konkret tilbud – helt gratis og 100% uforpligtende.

Læs også om hvor meget du kan tjene på at købe en altan til din lejlighed på 3altantilbud.dk

Få 3 uforpligtende tilbud