Gør som 27.000+ andre

Fransk altan pris – Få 3 tilbud gratis

Hvad er en fransk altan og hvad koster den? Det kan du læse meget mere om herunder. Du kan også få 3 gratis og uforpligtende tilbud på franske altaner med det samme. Tryk på knappen herunder, beskriv din opgave og du modtager 3 helt gratis og uforpligtende tilbud.

Få 3 tilbud nu

Det kunne ikke være nemmere

Indsend opgaven

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Du får 3 tilbud

Du modtager 3 uforpligtende tilbud fra udvalgte leverandører

Du vælger leverandør

Du tager stilling til, om du ønsker at gå videre med et af tilbudene

Fransk altan – den billige løsning til dig der ønsker frisk luft og lys

Savner du mere luft og lys i din lejlighed eller i dit hus, og har ikke et kæmpe budget? Så bør du helt sikkert kigge med her. Med en fransk altan, får du let adgang til frisk luft og mere lys.

Den franske altan vil give dit hjem helt nyt liv, og du vil med garanti føle større velvære. Du vil få et ekstra rum i det fri, hvor du kan stå og nyde morgenkaffen mens du hører på fuglenes kvidren.

Hvad er en fransk altan?

En fransk altan kan bedst beskrives, som en “indbygget altan”. Det er altså en indadgående dør, som kan åbnes ud mod det fri, og som er halvt dækket af et gelænder.

Franske altaner har til forskel fra større altaner ikke en platform, som du kan træde ud på, men kan alligevel være et rigtigt godt alternativ til almindelige altaner, da du stadig får den friske luft og mere lys.

Den franske altan giver dig fornemmelsen af et ekstra rum, og en åbning ud til det fri, hvor du kan læne dig ud over, og fornemme omgivelserne.

Er du stadig ikke helt sikker på, hvad en fransk altan egentlig er? Så se videoen herunder, hvor Lasse Bendixen fra Altan.dk giver sin definition på en fransk altan.

Hør her Lasse Bendixen fra Altan.dk fortælle hvad en fransk altan er

Hvorfor få en fransk altan?

Der kan være mange forskellige årsager til, at man vælger at få anlagt en fransk altan. De fleste vælger at få anlagt en fransk altan på grund af det ekstra lys og luft, og fordi den franske altan kun koster ca. en tredjedel af prisen på en traditionel altan.

Derudover er der mange situationer, hvor traditionelle altaner ikke er tilladt, og du derfor er nødsaget til at vælge en fransk altan, hvis du ønsker de mange goder en altan giver. Er din lejlighed f.eks. placeret i indhak i indeliggende hjørner eller i stueetagen, så vil det oftest alene tillades at få anlagt en fransk altan.

En fransk altan kan også være ideel for dig, som allerede har en traditionel altan i stue eller køkken, men som f.eks. ønsker at anlægge en fransk altan i soveværelset, som du kan bruge til at lufte dyner, få mere lysindfald eller større udluftningsmuligheder.

Den franske altan er også i mange tilfælde en rigtig god investering. Det er ikke uset, at investeringen i en fransk altan fordobles, når den lægges oveni ejendomsværdien.

Dvs. at investerer du i en fransk altan til kr. 50.000,- vil salgsprisen af din lejlighed eller dit hus stige med kr. 100.000,-

Derfor vælger mange også at få anlagt en fransk altan udelukkende med henblik på at skabe et afkast ved salg af ejendommen.

Fransk altan pris – få 3 gratis og uforpligtende tilbud

Er du nysgerrig efter, hvad det vil koste at anlægge en fransk altan hos dig?

Igennem vores samarbejdspartner giver vi dig 3 gratis og uforpligtende priser på en fransk altan.

Du skal blot bruge 2 minutter på at udfylde formularen. Dernæst vil der blive taget kontakt til de dygtige altanfirmaer og håndværkere, som der samarbejdes med.

Ved hjælp af godt kendskab, og andre brugeres vurderinger af firmaerne, finder vi frem til de 3 bedste og billigste altanfirmaer i nærheden af dig, og giver dit 3 konkret tilbud – helt gratis og 100% uforpligtende.

Fransk altan
5 (100%) 23 votes